2016-12-26 08:51:41• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Kockázatos dolgokba is belenyúlhat

Napi horoszkóp december 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Nyilas jegyében áll, de már jobb kapcsolatokban. Nem szabad félénknek látszania. Támaszkodjon saját belső erőire. Mutassa meg, mennyi mindent tud. Most szívesen maradna inkább csendben, jobb lenne Önnek egyedül maradni.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ön most nem fog megelégedni a hátsó üléssel. Keresnie kell valamit, amit irányíthat. Vállaljon szerepet bármiben, de maradjon a figyelem központjában. Fontos,hogy Önt észrevegyék, elismerjék. Tartsa kézben az ügyeit, mérje fel a helyzetét, és fogadja el, hogy mások Öntől kérik a válaszokat.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Minél többet pihenjen, ráfr önre az ünnepek után is a sok alvás. A kapcsolatában most erősítenie kellene az érzelmi oldalt.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Az anyagi problémák okoznak önnek fejtörést ma. Váratlanul segítséget kaphat egy rokonától, talán kérés nélkül is.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Nyilas jegyében áll. Remek hangulatban telik a nap, főleg, ha nagy társaságban tölti. Hívja meg a barátait is!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Most akár még önmagán is tud nevetni, ez pedig jelentősen megkönnyítheti a helyzetét.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az Ön uralkodó bolygója a Vénusz a Vízöntő jegyében áll, az Ön horoszkópjának 5. sorsterületén, mely a szerelmeket, szórakozásokat és gyermekeket jelzi. Ön most nagyon kreatív. A gyermekek nagy szerepet játszanak ma, nem csak az Ön, hanem mások gyermekei is.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma nagyobb szerepet kapnak a családi kapcsolatok, mint bármi más, az Ön életében. Nem lenne baj, ha meglátogatná a felmenő égi rokonságát, de legalább telefonáljon nekik. Könnyen meglehet, hogy egyik szülőjének nyomdokaiba léphet.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma nagyobb szüksége lesz a környezete elismerésére. Figyelje meg, hogyan reagálnak, és ettől teljesnek érezheti majd magát.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold együtt áll az Ön uralkodó bolygójával, a Szaturnusszal. Láthatja, az élet boldog, és reményteljes, joggal lehet Ön is optimista.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Nyilas jegyében áll, az Ön 11. sorsterületén. Most merész és kockázatos dolgokba is belenyúlhat, csak arra kell vigyáznia, nehogy a körülmények áldozatává váljon. Jól gondolja át, hogyan viselkedik másokkal. A barátait is okosan kellene megválogatnia.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Neptunusz van a Halak jegyében. Most nagyon fontos az Ön számára a megjelenés. Fontos, hogy törődjön önmagával és a kinézetével, alkalmazkodnia kellene a körülményekhez.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: